Patiëntenwaardering

Hier vindt u de patientwaarderingsonderzoeken van de afgelopen jaren. Klik in het linkermenu op het betreffende jaar voor meer informatie.

De onderzoeken uit 2012 en 2013 zijn uitgevoerd door Zorgverzekeraar CZ.
De onderzoeken uit 2014 en 2015 zijn gecombineerde uitslagen van Tevreden.nl en Zorgverzekeraar CZ.

In 2014 was het gemiddelde waarderingscijfer in Nederland 7,8.
Voor Apotheek Maarheeze was het 8,6.

In 2015 was het gemiddelde waarderingscijfer in Nederland 7,8.
Voor Apotheek Maarheeze was het 8,7.

Wilt u de resultaten op de website van zorgverzekeraar CZ bekijken, klik dan hier.
U zoekt vervolgens op 'apotheek', vult uw postcode in (b.v. 6026) en kiest vervolgens een straal rond deze postcode (b.v. 10km). Klik op 'Vind zorg' en u ziet alle apotheken in de regio. Door vervolgens op de betreffende apotheek te klikken, krijgt u alle informatie van deze apotheek te zien. De 5 tabbladen geven u vervolgens alle informatie. U kunt ook aan de rechterzijde apotheken selecteren en deze met elkaar vergelijken.

Wilt u de resultaten op de website van zorgverzekeraar VGZ bekijken, klik dan hier.
U kiest nu voor 'Zorgaanbieder vinden', u vult bij 'welke zorg u zoekt': 'apotheek' in. Vul uw postcode (b.v. 6026) in en bepaal de straal (b.v. 10km). Klik op 'Vind zorgaanbieders' en u krijgt het overzicht met de apotheken in de regio. Het tabblad kwaliteit geeft u hier extra informatie. Ook hier kunt u aan de rechterzijde meerdere apotheken selecteren en rechtsboven op de knop 'vergelijken' klikken om de resultaten van de geselecteerde apotheken met elkaar te vergelijken.

Copyright © 2010-2015 Apotheek Maarheeze

Privacy Reglement


Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding