Avond-/nacht- en weekendienst

Info over Avond- nacht- en weekendienst

DIENSTREGELING APOTHEKEN

 

De apotheken uit Weert, Nederweert en Cranendonck verzorgen gezamenlijk de spoedgevallen buiten de dagelijkse openingstijden. In een nieuw opgezette dienstapotheek wordt per toerbeurt door de deelnemende apotheken uw geneesmiddelenvoorziening gewaarborgd. In een in de dienstapotheek verkrijgbare folder vindt u informatie over deze nieuwe regeling. Vooral 's avonds, 's nachts en in het weekend is het voor iedereen prettig om direct te weten dat bij de dienstapotheek de medicijnen kunnen worden opgehaald. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd terecht bij uw eigen apotheek.

 

DIENSTTIJDEN

 

Buiten de normale openingsuren van uw apotheek, door de week en in het weekend, is er de volgende dienstregeling.

Maandagavond t/m vrijdagochtend : van 18.00 uur tot 08.30 uur

Vrijdagavond t/m zaterdag ochtend : van 18.00 uur t/m 10.00 uur

Zaterdagmiddag t/m maandag ochtend : 12.00 uur t/m 08.30 uur

Apotheek Maarheeze is op zaterdag ochtend geopend van 10.00uur t/m 12.00 uur

 

BEREIKBAARHEID

 

Wilt u de dienstapotheek bereiken, dan kunt u het volgende centrale telefoonnummer bellen:

0495-549720

 

SPOEDGEVALLEN

 

Voor spoedgevallen buiten de openingstijden kunt u terecht bij de dienstapotheek. U kunt dan uitsluitend recepten afgeven die U kort tevoren heeft ontvangen.

Herhalingsrecepten horen hier dus niet bij.

Wanneer de deur van de dienstdoende apotheek gesloten is, belt u dan gerust aan. Er is altijd iemand aanwezig.

 

BETALING

 

Neem altijd uw geldige verzekeringspapieren mee.
Houd er bovendien rekening mee dat niet alle medicijnen vergoed worden door uw verzekering.

 

ROUTEBESCHRIJVING DIENSTAPOTHEEK

Dienstapotheek Weert en omstreken, Vogelsbleek 5, 6001 BE Weert, tel.(0495)549720
De dienstapotheek is momenteel gevestigd in het ziekenhuis (Sint Jans Gasthuis) aan de Vogelsbleek. Dit ziekenhuis ligt schuin tegenover de huisartsenpost. Voor de ingang van de dienstapotheek kunt u gebruik maken van de hoofdingang van het ziekenhuis. De dienstapotheek ligt na binnenkomst aan uw linkerhand.

 

ROUTEBESCHRIJVING OVERIGE APOTHEKEN IN DE REGIO

Nederweert

 

Vanaf de A2: afslag Nederweert, einde afrit richting Nederweert. Bij het derde verkeerslicht linksaf (Lindenstraat).

Vanaf Weert (Biesterbrug):  richting Nederweert aanhouden (langs kanaal), bij verkeerslichten rechtdoor (Lindenstraat).

 

Apotheek Nederweert, Kerkstraat 42, 6031 CH Nederweert, tel.632696
Bij einde Lindenstraat (T-splitsing bij Rabobank) rechtsaf (Geenestraat). Nu tweede straat linksaf (Kerkstraat) richting kerk. De apotheek ligt aan de rechterkant, juist voor Lambertushof.

 

Apotheek Maar, Burg.Hobussstr.68, 6031 VA Nederweert, tel.626930
Bij einde Lindenstraat (T-splitsing bij Rabobank) linksaf (Geenestraat). Na 25 m eerste straat rechtsaf (Raadhuisplein). Dan eerste straat rechtsaf (Burg. Hobusstraat). Deze weg volgen tot voorbij Wijen Woonplezier. De apotheek ligt op de hoek aan de linkerkant.

 

Cranendonck

 

Apotheek Budel, Grensweg 1, 6021 JW Budel, tel.495344
Vanuit Weert richting Weerterbergen. Einde weg (T-splitsing) links de Geuzendijk op. Na 4200 meter bij rotonde rechtdoor. Deze weg blijven volgen (1800 meter) tot aan kruising. Hier linksaf richting Budel-Schoot/ Hamont. Vanaf hier na 700 meter bij stoplicht rechtsaf. Na 100 meter ligt de apotheek aan de linkerkant.

 

Apotheek Maarheeze, Kijkakkers 24, 6026 ER Maarheeze, tel.593600
Vanuit Weert via de A2 richting Eindhoven, afslag Maarheeze (afrit 36). Einde afrit rechts, tweede straat rechts (Kijkakkers), deze weg naar links volgen.
Na 100 meter ligt de apotheek aan uw linkerhand (in het Medisch Centrum).

 

 

 

Weert

 

Apotheek Boshoven, Boshoverweg 90, 6002 AP Weert, tel.520600
Vanaf de huisartsenpost/hoofdingang van het ziekenhuis (Vogelsbleek) gaat men richting singel en hier rechtsaf richting politiebureau / stadsbrug.
Bij de stoplichten rechtsaf de brug over.
Bij 2e rotonde linksaf en eerste weg rechtsaf (stoplicht). Deze weg volgen tot de T-splitsing, hier rechtsaf de Boshoverweg op. Bij de  volgende kruising ligt de apotheek rechts voor u op de hoek.


Komende vanuit Budel/Maarheeze:

neem op de A2 de afslag Weert-Noord. Na het viaduct meteen linksaf richting Boshoven, viaduct over en de eerste weg linksaf (Narcisstraat). Op de volgende kruising ligt de apotheek links voor u op de hoek.


Komende vanuit de richting Nederweert:

volg de Ringbaan-Noord naar Weert tot aan de rotonde. Bij de rotonde rechtdoor, bij het stoplicht rechtsaf. Deze weg volgen tot de T-splitsing, hier rechtsaf de Boshoverweg op. Bij de volgende kruising ligt de apotheek rechts voor u op de hoek.

 

Apotheek Hupperetz, Hegstraat 28, 6001 ET Weert, tel.532461
Vanaf de huisartsenpost/hoofdingang van het ziekenhuis (Vogelsbleek) gaat men richting singel en hier rechtsaf richting politiebureau / stadsbrug. Voorbij het politiebureau direct linksaf en volg de bordjes Hegstraat over het parkeer-terrein heen. Men kan nu parkeren bij de apotheek aan de Hegstraat.

Komende vanaf de stadsbrug Weert:

direct na de stadsbrug linksaf de singel op. Hier gaat u de eerste straat rechtsaf (voor het politiebureau) en volgt de bordjes Hegstraat over het parkeerterrein heen. Men kan nu parkeren bij de apotheek aan de Hegstraat.

 

Apotheek Keent-Moesel, Oranjeplein 245, 6006 CX Weert, tel.530155
Vanaf de huisartsenpost/hoofdingang van het ziekenhuis (Vogelsbleek) rijdt u van het centrum vandaan (niet richting singel). Bij het kruispunt (bij het tankstation) gaat u rechtsaf de Graafschap Hornelaan op. Rechtdoor de weg (en de ANWB-borden Stramproy/Maaseik) volgen.
U komt op de Maaseikerweg waar u via een tunnel onder het spoor door gaat.
Ca. 600 meter voorbij deze tunnel gaat u op de rotonde rechtsaf (Nassaulaan).
Na 600 meter vindt u aan de rechterkant winkelcentrum Moesel, waar apotheek Keent-Moesel zich bevindt.

 

Apotheek Schuttebeemd, Schuttebeemd 33, 6004 GN Weert, tel.532516
Vanaf de huisartsenpost/hoofdingang van het ziekenhuis (Vogelsbleek) rijdt u van het centrum vandaan (niet richting singel). U steekt de Graafschap Hornelaan, bij het tank-station, over. Neem vervolgens de tweede straat rechts (Groenstraat). Aan het einde van deze straat, op de hoek met de Schuttebeemd, bevindt zich apotheek Schuttebeemd aan de rechterkant.

 

Apotheek Zuijdgeest, Nassaulaan 62, 6006 CR Weert, tel.524084
Vanaf de huisartsenpost/hoofdingang van het ziekenhuis (Vogelsbleek) rijdt u van het centrum vandaan (niet richting singel). Bij het kruispunt (bij het tankstation) gaat u rechtsaf de Graafschap Hornelaan op. Rechtdoor de weg (en de ANWB-borden Stramproy/Maaseik) volgen.
U komt op de Maaseikerweg waar u via een tunnel onder het spoor door gaat.
Ca. 600 meter voorbij deze tunnel gaat u op de rotonde rechtsaf (Nassaulaan). Apotheek Zuijdgeest bevindt zich direct aan de linkerkant van de weg.

 

 

Voor spoedgevallen buiten openingsuren:

 

tel. 0495-549720

Copyright © 2010-2015 Apotheek Maarheeze

Privacy Reglement


Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding