Bronvermelding

Verantwoording

Bij het samenstellen van de teksten zijn de volgende informatiebronnen geraadpleegd:
  • Farmacotherapeutisch Kompas 2015, uitgave van de Commissie Farmaceutische Hulp (CFH) van het College voor zorgverzekeringen;
  • Het juiste medicijn. H. Buurma. Den Haag: Consumentenbond, 2013.

Voor de volgende kwalen zijn daarnaast geraadpleegd:

  • insectenbeten: GGD-informatie;
  • spierpijn: Leerboek sportgeneeskunde;
  • hoest, hoofdpijn, maagklachten, menstruatiepijn, verstopping, allergie/hooikoorts, spierpijn: zelfzorgstandaarden van de KNMP (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie).

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

De teksten in de zelfzorgwijzer zijn bedoeld ter informatie, niet als vervanging van het persoonlijk advies van uw eigen apotheker of arts. De redactie, medewerkers en verspreider van de zelfzorgwijzer gaan uiterst zorgvuldig te werk bij het inhoud geven aan de teksten over kwalen en zelfzorgmiddelen. Zij streven ernaar om correcte en actuele informatie te geven.
Niettemin sluiten zij iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen die de lezer in de zelfzorgwijzer aantreft.
Neem altijd contact op met uw huisarts indien u zich zorgen maakt over uw gezondheid, de gezondheid van uw kind, en/of als de klachten aanhouden.

Copyright © 2010-2015 Apotheek Maarheeze

Privacy Reglement


Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding