Praktijknieuws

Wéér een ander doosje en een ander tablet??

Gebruikt u sinds langere tijd één of meer geneesmiddelen? Dan kent u het verschijnsel vast wel. U heeft een tijd lang uw geneesmiddel in hetzelfde doosje met dezelfde naam erop en de tablet heeft steeds dezelfde vorm en kleur. Maar ineens krijgt u uw geneesmiddelen in een ander doosje met een andere naam en hebben de geneesmiddelen een andere vorm of kleur. Waarom doet de zorgverzekeraar dit??


lees meer

Schengenverklaring

In veel landen is het bezitten engebruiken van opiaten zoals cannabis streng verboden. Op het overtreden daarvan staan strenge straffen. Wanneer u gebruiker bent, of uw kind gebruiker is, van geneesmiddelen die onder de Opiumwet vallen, dan kunt u deze geneesmiddelen niet zomaar meenemen naar het buitenland.

Lees meer...

Nieuwe website apotheek

Met onze vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

U vindt hier actueel gezondheidsnieuws en alle informatie over onze dienstverlening. Als u vragen of opmerkingen heeft, of zaken mist, laat het ons weten. De website is voortdurend in ontwikkeling.

Voor uw veiligheid

In de computer van de apotheek bewaren we, voor uw eigen veiligheid, de gegevens van u en uw medicijnen.Medicatiebewaking


We kijken of uw nieuwe geneesmiddelen passen bij de andere medicijnen, die u al gebruikt. We kijken ook of de nieuwe geneesmiddelen passen bij uw ziekte of bij uw klachten. Zo helpen wij u en de artsen, zodat u de beste behandeling met geneesmiddelen krijgt.

Lees meer...

Copyright © 2010-2015 Apotheek Maarheeze

Privacy Reglement


Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding